Website laten maken Groningen

Een website laten maken in Groningen? Het team van Compleet Web bouwt websites in heel Nederland waaronder Groningen.
Wij bouwen professionele websites, aansluitend op uw wensen, gebruiksvriendelijk ingericht volgens bewezen werkzame online marketing strategieën. Onze websites zijn standaard ingericht met een eenvoudig CMS systeem zodat u indien u dit wenst zelf makkelijk wijzigingen in uw website kunt aanbrengen.

websites laten maken Groningen

Website laten maken

Wij van Compleet Web bieden websites aan op professioneel niveau voor zowel grotere landelijke organisaties en bedrijven, tot de kleinere ZZP bedrijven en starters. Voor vrijwel iedere vorm van ondernemen  bieden we een passende oplossing. Zo heeft u met een relatief kleine investering, een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf in uw bezit. De website van uw bedrijf is immers zeer belangrijk voor uw uitstraling naar buiten toe, zoals een winkel vitrine in bijvoorbeeld Groningen stad dit is voor een dergelijke winkel maar dan offline.

Bent u op zoek naar een sterke website? Kiest u ervoor om u beter te positioneren in Google (SEO), wilt u de conversies van uw huidige website verhogen, of een nieuwe webshop laten maken? Het team van Compleet Web helpt u en uw bedrijf of organisatie graag verder! U kunt vrijblijvend een offerte aanvraag bij ons doen op maat.

Website laten maken Groningen WordPress

Website laten maken met WordPress

Het team van Compleet Web is gespecialiseerd in website ontwerpen die zijn gekoppeld aan het CMS (content management systeem) genaamd WordPress. Het maken van een WordPress website door Compleet Web biedt u veel voordelen. Dit komt mede doordat WordPress over een content management systeem beschikt, zodat op eenvoudige wijze zelfstandig u website bij kunt werken. Bedenk hierbij dat u hierbij een externe partij geheel overbodig maakt. Met gemak plaatst u nieuwe foto’s en wijzigt u de bestaande teksten, zodat uw website goed bijgewerkt is en blijft. Wanneer uw website is opgeleverd, ontvangt u een korte handleiding met uitleg over hoe u teksten en afbeeldingen kunt veranderen in CMS.

Waarom een website laten maken met WordPress?

Gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor het aanbrengen van wijzigingen (CMS).
Een groot scala van toepassingen voor op uw websites, ook wel plugins genoemd.
De bestanden van de WordPress website wordt constant geoptimaliseerd.
SEO vriendelijk: Een goede basis om hoog te positioneren in Google.

Standaard worden onze websites all responsive geleverd; een goede weergave op mobiel, laptop als desktop.

Wilt u meer informatie, of een gerichtere prijsindicatie? Dat kan, vraag vrijblijvend een offerte aan om een website laten maken voor uw organisatie/bedrijf in Groningen.