Website laten maken Groningen

Een website laten maken in Groningen? Het team van Compleet Web bouwt websites in heel Nederland waaronder Groningen.
Wij bouwen professionele websites, aansluitend op uw wensen, gebruiksvriendelijk ingericht volgens bewezen werkzame online marketing strategieën. Onze websites zijn standaard ingericht met een eenvoudig CMS systeem zodat u indien u dit wenst zelf makkelijk wijzigingen in uw website kunt aanbrengen.

Werkwijze

Of u nu op zoek bent naar een simpele website voor uw hobby, of een complexe website voor uw bedrijf, het is allemaal mogelijk bij Compleet Web. Elke website van ons wordt voorzien van een CMS (Content management system) beter bekend als WordPress.
Met WordPress is het mogelijk om zelf uw website te beheren. Zo is het met WordPress makkelijk om zelf pagina’s of afbeeldingen toe te voegen. Echter u kunt dit natuurlijk ook altijd aan ons uitbesteden zodat u de focus volledig op uw bedrijf kunt richten.

Bespreken van de opdracht
Eerst gaan wij samen met u uw wensen betreft uw toekomstige website duidelijk in kaart brengen. Hiervoor is een afspraak in Groningen mogelijk. We bespreken bijvoorbeeld de verschillende functionaliteiten die uw website of webshop zou moeten hebben. Heeft u bijvoorbeeld al een logo? Welke kleuren & lettertypes wenst u op uw website? Heeft u afbeeldingen voor de website of wilt u dat wij alles in deze voor u verzorgen? Heeft u al teksten en zijn deze teksten wel geoptimaliseerd voor Google?  Zo nee dan kunnen wij van compleet web desgewenst ook de webteksten voor uw bedrijf verzorgen. Webteksten zijn een zeer belangrijk onderdeel om hoger in Google te komen.
In deze fase van de opdracht wordt  een idee geschetst zodat wij in de volgende fases zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Zo voorkomen we ook ruis tussen u als opdrachtgever en ons.

Ontwerpfase
Vervolgens zetten wij eerst uw wensen om in een statisch design van de homepage. Hierin verwerken wij alles al tot in detail. Wanneer dit klaar is evalueren wij met u samen het resultaat. Zo zullen wij uiteindelijk tot een eindresultaat komen waar u tevreden mee bent.

Oplevering van uw website
Het webdesign is af, en voldoet tot zover aan uw wensen? Dan is het tijd om uw website volgens de met u gemaakte afspraken verder uit te bouwen tot een volwaardige website. Dit doen wij door eerst het webdesign van uw website om te zetten in HTML5 en CSS3. Vervolgens bouwen wij het CMS (content management system) WordPress in de website.

websites laten maken Groningen

Website hoger in Google?

Wij van Compleet Web bieden websites aan op professioneel niveau voor zowel grotere landelijke organisaties en bedrijven, tot de kleinere ZZP bedrijven en starters. Voor vrijwel iedere vorm van ondernemen  bieden we een passende website. Zo heeft u met een relatief kleine investering, een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf in Groningen in uw bezit. De website van uw bedrijf is immers zeer belangrijk voor uw uitstraling naar buiten toe, zoals een winkel vitrine in bijvoorbeeld Groningen stad dit is voor een dergelijke winkel maar dan offline.

Is uw website ook goed zichtbaar in Groningen of daarbuiten?
Indien u niet alleen op zoek naar een sterke website maar ook hoger in Google wilt komen te staan met uw bedrijf in Groningen dan kunnen wij dit voor u realiseren. Dit kan natuurlijk lokaal in Groningen maar ook buiten Groningen.
Voor diverse bedrijven, waaronder in Groningen, hebben wij goede resultaten geboekt in het goed zichtbaar worden in Google.

Website laten maken Groningen WordPress

Website laten maken met WordPress

Het team van Compleet Web is gespecialiseerd in website ontwerpen die zijn gekoppeld aan het CMS (content management systeem) genaamd WordPress. Het maken van een WordPress website door Compleet Web biedt u veel voordelen. Dit komt mede doordat WordPress over een content management systeem beschikt, zodat op eenvoudige wijze zelfstandig u website bij kunt werken. Bedenk hierbij dat u hierbij een externe partij geheel overbodig maakt. Met gemak plaatst u nieuwe foto’s en wijzigt u de bestaande teksten. Echter voor wat onderhoud kan het verstandig zijn om ons in te schakelen zodat uw website altijd up to date is en u er geen omkijken naar heeft.

Naast het ontwerpen van een website met dit CMS systeem leveren wij uitsluitend websites af met een all responsive webdesign (leesbaar op alle schermen, desktop, laptop, tablet of mobiel). Het ontwerp van een responsive website schaalt dus mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op de leesbaarheid van de tekst of de bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Dit is zeer belangrijk, aangezien er tegenwoordig steeds meer onderweg en thuis op mobiele apparaten gebruik gemaakt wordt van het internet en steeds minder op de desktop. Sterker nog mensen gebruiken vaker hun mobiele telefoon dan pc.
Daarnaast is een responive website goed voor uw positie in Google. Sterker nog website die niet repsonsive zijn zullen steeds minder goed in Google scoren.
En zeg nou zelf: hoe vaak kijkt u verder dan de eerste pagina van Google?

Waarom een website laten maken met WordPress?

Gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor het aanbrengen van wijzigingen (CMS).
Een groot scala van toepassingen voor op uw websites, ook wel plugins genoemd.
De bestanden van de WordPress website wordt constant geoptimaliseerd.
SEO vriendelijk: Een goede basis om hoog te positioneren in Google.

Standaard worden onze websites all responsive geleverd; een goede weergave op mobiel, laptop als desktop.

Wilt u meer informatie, of een gerichtere prijsindicatie? Dat kan, vraag vrijblijvend een offerte aan om een website laten maken voor uw organisatie/bedrijf in Groningen.