Hoger in Google

Hoger in Google

Hoger in Google met uw bedrijf? Stel: u heeft een mooie, functionele website of webshop.
Echter wanneer uw bedrijf niet op de eerste pagina van Google naar voren komt, zal uw bedrijf veel klanten mislopen. Want zeg nu zelf: hoe vaak kijkt u zelf verder dan de eerste pagina van Google?  Daarom is er vaak zoekmachineoptimalisatie nodig om uw omzet te verhogen. Zoekmachine optimalisatie, meestal afgekort tot ofwel SEO, voluit geschreven: Search engine optimization. SEO is vrijwel altijd de meest efficiënte wijze om hoger in Google te komen.

Hoger in Google? Al voor diverse bedrijven hebben wij zeer goede resultaten behaald in het hoger in Google positioneren van websites en webshops. De betreffende bedrijven merken dit uiteraard in hun omzet. Meer omzet is natuurlijk het doel van SEO, u betaalt ons niet voor niks om hoger in Google te komen.

Hoe hoog staat uw bedrijf in Google op trefwoorden ofwel zoekwoorden waar u graag op gevonden wilt worden? Of wordt het tijd om met de voor uw bedrijf belangrijke zoekwoorden hoger in Google te komen?

Hoe komt u hoger in Google?

Niemand weet precies hoe het algoritme van Google werkt. Er zijn marketeers die dit wel eens beweren. Dat deze ”specialisten” aangeven dit exact te weten, zegt genoeg over de werkwijze van dergelijke marketeers. Wij van Compleet Web combineren SEO strategieën die hun waarde bewezen hebben alsmede onze eigen visie opgedaan in de praktijk. Zo schiten onze klanten regelmatig zeer snel hoger in Google.

Wij van Compleet Web geven u zo eerlijk mogelijk advies over de mogelijkheden om hoger in Google te komen. Wij hebben er niks aan om valse verwachtingen te scheppen, immers dit zou ook slechte reclame voor ons bedrijf zijn.
Om uw bedrijf hoger in Google te positioneren zetten wij diverse SEO strategieën voor u in. SEO is een dynamisch proces en daarom is het belangrijk om aan SEO te blijven doen om uw bedrijf te doen stijgen dan wel een hoge positie in Google te blijven verdedigen tegen concurrenten. Deze concurrenten zitten natuurlijk ook niet stil en zullen  graag uw positie in Google innemen.

Website hogere positie Google
Hoger in Google kosten

Wat zijn de kosten om hoger in Google te komen?

Wat kost het om hoger in Google te komen? Het beste kunt u eens vrijblijvend contact  met ons opnemen. SEO is maatwerk en daarom is iedere branche natuurlijk weer anders en voor ons een uitdaging. SEO is ook en dynamisch proces, immers de concurrentie zit niet stil en Google verandert ook regematig haar algoritme.

Wij van Compleet Web bieden ook Google AdWords aan. Het voordeel hiervan is dat wij u vaak direct bovenaan in Google kunnen plaatsen. Het nadeel van Google AdWords is dat de kosten uiteindelijk meestal hoger zullen zijn dan bij SEO.  Google AdWords is ook niet voor iedere branche geschikt, maar er kunnen ook zeker zeer interessante resultaten mee geboekt worden.
Uiteindelijk kan het testen van Google AdWords de moeite waard zijn om te kijken of Google adWords voor uw bedrijf ook een goede ROI ofwel return on investment kan behalen.

Compleet Web helpt uw website hoger in Google…